Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverback FC Bullpit
Normal Tactiek 123456
34% Balbezit 66%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten average
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adams niet meer kan verder spelen. Feɾdinand komt het veld opgelopen.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El Rasheed zal de hoekschop nemen. Rοoney heeft problemen om de bal te vangen. Hoekema rent richting de bal. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bullpit 0:1

34e minuut.
Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou is nu in balbezit. Rοoney schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rοoney krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hunter rent richting de bal. Salnitri verovert de bal door een tackle van achteren. Salnitri speelt de bal door. Hoekema rent richting de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bellingham rent richting de bal. Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou probeert naar een medespeler te passen. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Feɾdinand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hoekema de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bullpit 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 62%, Bullpit 38%.
Silverback FC - Bullpit 0:2

58e minuut.
Ioannou is nu in balbezit. Ioannou passt de bal in één keer door. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Feɾdinand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

73e minuut.
Dier rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal in één keer door. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rοoney is nu in balbezit. Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou passt de bal met de wreef. Hoekema rent richting de bal. Hoekema draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed met een sublieme pass. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema rent richting de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Feɾdinand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 80%, Bullpit 20%.
Silverback FC - Bullpit 0:2