Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. FC Multiverse
3421 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Paniga is nu in balbezit. Sambucetti geeft een lange en hoge pass. Chrast heeft problemen om de bal te vangen. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Albrighton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 1:0

5e minuut.
Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst speelt de bal door. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel. Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 3:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilanova met de inworp. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Chrast springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tritten kopt de bal weg. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Harrison rent richting de bal. Harrison met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 4:0

24e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Paniga is nu in balbezit. Calvert-Lewin rent richting de bal. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 5:0

26e minuut.
Sambucetti is nu in balbezit. Inworp. Sambucetti met de inworp. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Edwards kopt de bal weg. Daar is Paniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paniga geeft een lange en hoge pass. Warhurst geeft de bal voor. Milne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 6:0

31e minuut.
Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast passt de bal met de wreef. Paniga rent richting de bal. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti geeft een lange en hoge pass. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrast rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 7:0

40e minuut.
Vilanova speelt de bal door. Tritten rent richting de bal. Tritten passt de bal zonder na te denken. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 8:0

43e minuut.
Albrighton probeert naar een medespeler te passen. Vilanova kopt de bal weg. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 19%, FC Multiverse 81%.
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 8:0

50e minuut.
Maltız controleert de bal met de borst. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een hoge lob. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Tritten rent richting de bal. Tritten passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tritten passt de bal zonder na te denken. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst passt de bal in één keer door. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 9:0

61e minuut.
Maltız geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calvert-Lewin de bal. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 10:0

63e minuut.
Potter speelt de bal door. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Albrighton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 11:0

66e minuut.
Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti speelt de bal door. Klungelig pakt Maltız de bal. Sambucetti is nu in balbezit. Sambucetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Solskjær heeft problemen om de bal te vangen. Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sambucetti de bal. Sambucetti geeft een hoge lob. Chrast krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Albrighton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 12:0

71e minuut.
Albrighton speelt de bal door. Tritten rent richting de bal. Tritten passt de bal met de wreef. Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Solskjær passt de bal zonder na te denken. Tritten geeft een lange en hoge pass. Warhurst rent richting de bal. Warhurst schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Harrison geeft de bal voor. Paniga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tritten geeft een hoge lob. Chrast springt en kopt de bal. Albrighton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 13:0

81e minuut.
Warhurst rent richting de bal. Tritten rent richting de bal. Tritten passt de bal zonder na te denken. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tritten passt de bal zonder na te denken. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga draait met de bal, schiet en ... Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 14:0

86e minuut.
Solskjær rent richting de bal. Tritten met een sublieme pass. Paniga rent richting de bal. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 15:0

89e minuut.
Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Paniga rent richting de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tritten passt de bal met de wreef. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga draait met de bal, schiet en ... Albrighton bokst de bal weg. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel. Albrighton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 18%, FC Multiverse 82%.
Bermondsey F.C. - FC Multiverse 15:0