Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trinity Wakefield Bramley Moore FC
Ocean^ Tactiek 10 mode
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 45.9
average Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger passt de bal met de wreef. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft een hoge lob. Yener springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Yener rent richting de bal. Yener draait met de bal, schiet en ... Özşener probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 0:1

5e minuut.
Abergil met een sublieme pass. Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal in één keer door. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

8e minuut.
Inworp. Gollob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Yener rent richting de bal. Yener draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 0:2

17e minuut.
Körgöz is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez speelt de bal door. Tepsici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Schwann rent richting de bal. Schwann passt de bal zonder na te denken. Tepsici is nu in balbezit. Tepsici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 1:2

25e minuut.
Inworp. Gollob met de inworp. Körgöz probeert naar een medespeler te passen. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft de bal voor. Özşener bokst de bal weg. Özşener probeert naar een medespeler te passen. Amersberger speelt de bal door. Yener rent richting de bal. Yener haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 1:3

31e minuut.
Taha is nu in balbezit. Taha passt de bal in één keer door. Komarica rent richting de bal. Tepsici onderschept slim de pass. Tepsici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pancotti geeft de bal voor. Targett is nu in balbezit. Yener begaat een overtreding. Yener krijgt een gele kaart. Targett wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Targett kan niet meer verder spelen.

38e minuut.
Holvik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoefkens met de inworp. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 63%, Bramley Moore FC 37%.
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 1:3

50e minuut.
Özşener met een harde bal richting middenveld. Abergil bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarica verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Amersberger de bal. Amersberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 1:4

53e minuut.
Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ... Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Butcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcher speelt de bal door. Daar is Gulácsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ... Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Özşener probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal in één keer door. Clark rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Tabak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Özşener trapt de bal weg. Hoefkens kopt de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap. Özşener werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 1:5

62e minuut.
Klungelig pakt Gollob de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob met een sublieme pass. Tepsici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 2:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gollob haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butcher de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gollob zal de hoekschop nemen. Tabak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 66%, Bramley Moore FC 34%.
Trinity Wakefield - Bramley Moore FC 2:5