Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crunchieee Salty FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Scholes passt de bal met de wreef. Edwards is nu in balbezit. Matheson is nu in balbezit. Matheson haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Edwards speelt de bal door. Matheson rent richting de bal. Fletcher is nu in balbezit. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ince zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cameron controleert de bal met de borst. Cameron passt de bal met de wreef. McDonald is nu in balbezit. McDonald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Salty FC 1:0

18e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. McDonald controleert de bal met de borst. McDonald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Palmer is nu in balbezit. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince passt de bal in één keer door. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDonald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Salty FC 2:0

23e minuut.
Scholes rent richting de bal. Diangana maakt een afschuwelijke overtreding. Scholes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scholes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Edwards de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes met een sublieme pass. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Willock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 46%, Salty FC 54%.
Crunchieee - Salty FC 2:0

59e minuut.
Crooks met een snelle inworp. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matheson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matheson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Fraser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chilwell de bal. Crooks is nu in balbezit. Crooks geeft een lange en hoge pass. Eubank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hill kopt de bal weg. Chilwell rent richting de bal. Matheson verovert de bal door een tackle van achteren. Matheson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Salty FC 2:1

79e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron begaat een overtreding. Cameron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 54%, Salty FC 46%.
Crunchieee - Salty FC 2:1