Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joniwoni Birmingham City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Young onderschept slim de pass. Young speelt de bal door. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joniwoni - Birmingham City 1:0

9e minuut.
Kerr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fletcher is nu in balbezit. Kerr verovert de bal door een tackle van achteren. Kerr geeft de bal voor. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Butcher is nu in balbezit. Butcher passt de bal in één keer door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... Fish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joniwoni - Birmingham City 1:1

24e minuut.
Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas is nu in balbezit. Haaland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haaland krijgt een gele kaart. Jenas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Fletcher speelt de bal door. Young is nu in balbezit. Young met een sublieme pass. Carrick rent richting de bal. Carrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joniwoni - Birmingham City 1:2

34e minuut.
Hunt rent richting de bal. Chukwuemeka rent richting de bal. Chukwuemeka passt de bal zonder na te denken. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Daley met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Chukwuemeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwuemeka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 62%, Birmingham City 38%.
joniwoni - Birmingham City 1:2

52e minuut.
Haaland is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sancho krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Curtis geeft de bal voor. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Jenas rent richting de bal. Jenas haalt uit met een fantastische trap. Fish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joniwoni - Birmingham City 1:3

59e minuut.
Kerr probeert naar een medespeler te passen. Butcher rent richting de bal. Butcher probeert naar een medespeler te passen. Carrick is nu in balbezit. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Curtis rent richting de bal. Curtis geeft een lange en hoge pass. Fletcher rent richting de bal. Butcher verovert de bal door een tackle van achteren. Butcher passt de bal met de wreef. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 55%, Birmingham City 45%.
joniwoni - Birmingham City 1:3