Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birmingham City joniwoni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Young de bal. Chukwuemeka onderschept slim de pass. Chukwuemeka passt de bal in één keer door. Carrick is nu in balbezit. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Haaland is nu in balbezit. Haaland met een sublieme pass. Kerr is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 44%, joniwoni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birmingham City - joniwoni 0:0

46e minuut.
Haaland is nu in balbezit. Jenas onderschept slim de pass. Jenas met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mee geeft de bal voor. Inworp. Butcher met de inworp. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Haaland met een sublieme pass. Clarke rent richting de bal. Clarke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Justin de bal onder controle te krijgen. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - joniwoni 0:1

70e minuut.
Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenas rent richting de bal. Haaland rent richting de bal. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fletcher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 26%, joniwoni 74%.
Birmingham City - joniwoni 0:1