Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferndalefc Bramley Moore FC
Normal Tactiek 10 mode
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Komarica onderschept slim de pass. Komarica met een sublieme pass. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:1

4e minuut.
Tabak passt de bal met de wreef. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Yener rent richting de bal. Yener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:2

5e minuut.
Winks met een sublieme pass. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob met een sublieme pass. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tavernier verovert de bal door een tackle van achteren. Tavernier geeft een hoge lob. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... Johnson bokst de bal weg.

16e minuut.
Tavernier is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener probeert naar een medespeler te passen. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gollob met de inworp. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Yener schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pancotti met een sublieme pass. Yener rent richting de bal. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:3

36e minuut.
Hoefkens passt de bal met de wreef. Daar is Yener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavernier rent richting de bal. Yener onderschept slim de pass. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak schiet op doel. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:4

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johnson trapt de bal weg van het doel. Hoefkens kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:5

43e minuut.
Gollob geeft de bal voor. Yener rent richting de bal. Trundle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yener raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amersberger neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:6

45e minuut.
Gollob verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Amersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 83%, Bramley Moore FC 17%.
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:6

47e minuut.
Shevley kopt de bal weg. Klungelig pakt Amersberger de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Tabak passt de bal met de wreef. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:7

59e minuut.
Komarica geeft de bal voor. Yener kopt de bal weg. Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amersberger passt de bal in één keer door. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft de bal voor. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:8

70e minuut.
Inworp. Ward met een snelle inworp. Jones is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Jones rent richting de bal. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Trundle passt de bal zonder na te denken. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal met de wreef. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemus komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gollob met een sublieme pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Trundle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:9

83e minuut.
Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hoefkens de bal. Hoefkens passt de bal in één keer door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Komarica probeert naar een medespeler te passen. Tavernier is nu in balbezit. Gollob onderschept slim de pass. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Shevley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoefkens met een snelle inworp. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 81%, Bramley Moore FC 19%.
ferndalefc - Bramley Moore FC 0:9