Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC ferndalefc
10 mode Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 24.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Jones rent richting de bal. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal in één keer door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 1:0

21e minuut.
Amersberger kopt de bal weg. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle is nu in balbezit. Lemus onderschept slim de pass. Lemus schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban speelt de bal door. Gollob geeft de bal voor. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Çoban passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Amersberger onderschept slim de pass. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 2:0

31e minuut.
Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winks passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jenkins de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Johnson met een sublieme pass. Hoefkens kopt de bal weg. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Trundle de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob met de inworp. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Hoefkens met een snelle inworp. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 3:0

36e minuut.
Hoefkens passt de bal met de wreef. Daar is Amersberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 4:0

38e minuut.
Tavernier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob met een snelle inworp. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft een hoge lob. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 5:0

41e minuut.
Amersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger passt de bal in één keer door. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 18%, ferndalefc 82%.
Bramley Moore FC - ferndalefc 6:0

57e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal met de wreef. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 7:0

58e minuut.
Ward met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jones de bal onder controle te krijgen. Trundle is nu in balbezit. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Damásio passt de bal met de wreef. Hoefkens heeft problemen om de bal te vangen. Ward rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Tabak krijgt zijn hoofd ertegen. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Çoban rent richting de bal. Çoban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trundle de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Damásio passt de bal zonder na te denken. Tabak rent richting de bal. Ward begaat een overtreding. Ward krijgt een gele kaart. Tabak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yener komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yener kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Ward is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Yener de bal. Yener passt de bal zonder na te denken. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 8:0

80e minuut.
Tavernier passt de bal in één keer door. Yener probeert de bal met de borst te controleren. Jones is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Çoban kan de bal niet met de borst controleren. Jenkins is nu in balbezit. Çoban onderschept slim de pass. Yener rent richting de bal. Yener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ferndalefc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 17%, ferndalefc 83%.
Bramley Moore FC - ferndalefc 9:0