Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birmingham City Salty FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Shilton is nu in balbezit. Curtis verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis met een sublieme pass. Jenas rent richting de bal. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Young geeft de bal voor. Butcher rent richting de bal. Palmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palmer krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Salty FC 0:1

23e minuut.
Hunt geeft een lange en hoge pass. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher geeft een lange en hoge pass. Jenas rent richting de bal. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Fraser onderschept slim de pass. Jenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas haalt uit met een fantastische trap. Wise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birmingham City - Salty FC 1:1

36e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Matheson is nu in balbezit. Matheson passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Butcher is nu in balbezit. Inworp. Crooks met de inworp. Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Matheson schiet op doel. Bamford bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 35%, Salty FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birmingham City - Salty FC 1:1

61e minuut.
Jenas met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymοre bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas schiet op doel. Wise bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Salty FC 2:1

72e minuut.
Kerr geeft een hoge lob. Scholes speelt de bal door. Young heeft problemen om de bal te vangen. Jenas is nu in balbezit. Jenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jenas probeert naar een medespeler te passen. Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal met de wreef. Curtis rent richting de bal. Curtis geeft een hoge lob. Wise bokst de bal weg.

89e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 25%, Salty FC 75%.
Birmingham City - Salty FC 2:1