Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salty FC Birmingham City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Justin de bal. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson is nu in balbezit. Matheson schiet op doel. Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Birmingham City 1:0

15e minuut.
Shilton probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Matheson onderschept slim de pass. Matheson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Young geeft de bal voor. Carrick rent richting de bal. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hill de bal. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas is nu in balbezit. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Carrick is nu in balbezit. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Crooks met de inworp. Matheson is nu in balbezit. Kerr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matheson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matheson kan niet meer verder spelen. Rose komt het veld opgelopen. Edwards kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 46%, Birmingham City 54%.
Salty FC - Birmingham City 1:0

47e minuut.
Kerr met een sublieme pass. Collymοre rent richting de bal. Carrick onderschept slim de pass. Carrick schiet op doel. Jenas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 44%, Birmingham City 56%.
Salty FC - Birmingham City 1:0