Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trinity Wakefield ferndalefc
Ocean^ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Tepsici is nu in balbezit. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepsici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Trundle is nu in balbezit. Tepsici verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - ferndalefc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 43%, ferndalefc 57%.
Trinity Wakefield - ferndalefc 1:0

50e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Gilmour verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmour passt de bal met de wreef. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft de bal voor. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tepsici is nu in balbezit. Tepsici passt de bal in één keer door. Abergil speelt de bal door. Ohma is nu in balbezit. Ohma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - ferndalefc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 34%, ferndalefc 66%.
Trinity Wakefield - ferndalefc 2:0