Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC leeds city united
10 mode Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Tabak passt de bal in één keer door. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Yener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob met een snelle inworp. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap. Seaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 1:0

8e minuut.
Komarica is nu in balbezit. Komarica geeft de bal voor. Yener rent richting de bal. Yener haalt uit met een fantastische trap. Seaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 2:0

8e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal met de wreef. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 3:0

10e minuut.
Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak probeert naar een medespeler te passen. Amersberger rent richting de bal. Amersberger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 4:0

17e minuut.
Yener is nu in balbezit. Yener passt de bal met de wreef. Tabak is nu in balbezit. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tabak passt de bal in één keer door. Yener probeert de bal aan de voet te houden. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Komarica geeft een lange en hoge pass. Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gollob geeft een lange en hoge pass. Terry kopt de bal weg. Yener is nu in balbezit. Yener geeft een lange en hoge pass. Tabak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal met de wreef. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... Seaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 5:0

33e minuut.
Tabak passt de bal met de wreef. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob speelt de bal door. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Yener draait met de bal, schiet en ... Paal! Seaman bokst de bal weg. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 6:0

34e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seaman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal in één keer door. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens geeft een hoge lob. Yener krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Amersberger passt de bal met de wreef. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Bertrand rent richting de bal. Yener onderschept slim de pass. Yener haalt uit met een fantastische trap. Seaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 7:0

40e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal in één keer door. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 8:0

41e minuut.
Carbone geeft een hoge lob. Gollob rent richting de bal. Gollob geeft een hoge lob. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 19%, leeds city united 81%.
Bramley Moore FC - leeds city united 8:0

47e minuut.
Black geeft een hoge lob. Körgöz kopt de bal weg. Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amersberger rent richting de bal. Amersberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seaman trapt de bal weg van het doel. Amersberger kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Carbone met een harde bal richting middenveld. Körgöz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Körgöz passt de bal in één keer door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Seaman met een harde bal richting middenveld. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Komarica passt de bal met de wreef. Amersberger speelt de bal door. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel. Seaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Yener rent richting de bal. Yener passt de bal met de wreef. Gollob is nu in balbezit. Gollob draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carbone de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 9:0

64e minuut.
Gollob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Körgöz rent richting de bal. Körgöz geeft een hoge lob. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Seaman bokst de bal weg.

68e minuut.
Elliott probeert naar een medespeler te passen. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarica passt de bal in één keer door. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Dier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 9:1

73e minuut.
Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens passt de bal in één keer door. Komarica met een sublieme pass. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carbone probeert naar een medespeler te passen. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob speelt de bal door. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - leeds city united 10:1

87e minuut.
Tabak is nu in balbezit. Black is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 20%, leeds city united 80%.
Bramley Moore FC - leeds city united 10:1