Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeds city united Bramley Moore FC
Normal Tactiek 10 mode
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott passt de bal met de wreef. Amersberger met een sublieme pass. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. Seaman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Amersberger speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Tabak met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus schiet op doel. Seaman bokst de bal weg.

14e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft de bal voor. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gollob geeft de bal voor. Klungelig pakt Terry de bal. Bale rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel. Seaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Amersberger passt de bal met de wreef. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Terry geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoefkens met de inworp. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah geeft de bal voor. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Seaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:1

28e minuut.
Picard speelt de bal door. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:2

33e minuut.
Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:3

43e minuut.
Bale probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. Seaman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 81%, Bramley Moore FC 19%.
leeds city united - Bramley Moore FC 0:3

48e minuut.
Çoban is nu in balbezit. Çoban passt de bal zonder na te denken. Tabak rent richting de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tabak de bal. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:4

51e minuut.
Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Black rent richting de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal in één keer door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Black speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Farah is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berent komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Terry trapt de bal weg. Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens geeft de bal voor. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:5

74e minuut.
Berent is nu in balbezit. Berent passt de bal zonder na te denken. Bale is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ... Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seaman probeert naar een medespeler te passen. Damásio kopt de bal weg. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:6

77e minuut.
Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:7

78e minuut.
Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard passt de bal in één keer door. Berent heeft problemen om de bal te vangen. Berent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal in één keer door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Bramley Moore FC 0:8

90e minuut.
Çoban kopt de bal weg. Bale kan de bal niet met de borst controleren. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Seaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 83%, Bramley Moore FC 17%.
leeds city united - Bramley Moore FC 0:8