Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salty FC Bramley Moore FC
Normal Tactiek 10 mode
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten solide
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Collymοre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoefkens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Palmer is nu in balbezit. Gollob onderschept slim de pass. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Yener is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:1

6e minuut.
Matheson speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens geeft een hoge lob. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Wise probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hill is nu in balbezit. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:2

15e minuut.
Crooks is nu in balbezit. Gollob onderschept slim de pass. Gollob passt de bal zonder na te denken. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens met een sublieme pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Wise probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:3

19e minuut.
Palmer is nu in balbezit. Yener onderschept slim de pass. Yener haalt uit met een fantastische trap. Wise probeert wanhopig de bal te grijpen. Collymοre heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:4

20e minuut.
Tabak probeert naar een medespeler te passen. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz probeert naar een medespeler te passen. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tabak schiet op doel. Wise speelt de bal door. Amersberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wise trapt de bal weg van het doel. Amersberger kopt de bal weg. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ... Wise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:5

32e minuut.
Matheson met een sublieme pass. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:6

41e minuut.
Gollob met een sublieme pass. Yener is nu in balbezit. Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener onderschept slim de pass. Yener schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak passt de bal zonder na te denken. Yener rent richting de bal. Yener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 81%, Bramley Moore FC 19%.
Salty FC - Bramley Moore FC 0:7

49e minuut.
Komarica onderschept slim de pass. Komarica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palmer de bal. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Scholes rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Collymοre rent richting de bal. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hoefkens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jastrzębiec komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Komarica geeft de bal voor. Collymοre kopt de bal weg. Klungelig pakt Hill de bal. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:8

59e minuut.
Amersberger kopt de bal weg. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Yener rent richting de bal. Yener haalt uit met een fantastische trap. Wise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:9

68e minuut.
Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Gollob speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:10

75e minuut.
Yener haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Wise met een harde bal richting middenveld. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger schiet op doel. Wise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:11

76e minuut.
Edwards speelt de bal door. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jastrzębiec speelt de bal door. Klungelig pakt Amersberger de bal. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tabak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Collymοre de bal. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Wise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - Bramley Moore FC 0:12

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jastrzębiec neemt de hoekschop. Amersberger kan de bal niet met de borst controleren. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 78%, Bramley Moore FC 22%.
Salty FC - Bramley Moore FC 0:12