Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC Salty FC
10 mode Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 16
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


9e minuut.
Gollob rent richting de bal. Gollob passt de bal in één keer door. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 1:0

11e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger onderschept slim de pass. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Wise bokst de bal weg.

12e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger rent richting de bal. Amersberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 2:0

15e minuut.
Wise trapt de bal weg. Amersberger kopt de bal weg. Collymοre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Amersberger passt de bal in één keer door. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens geeft een hoge lob. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft een hoge lob. Wise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 3:0

22e minuut.
Gollob probeert naar een medespeler te passen. Tabak rent richting de bal. Tabak passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 4:0

22e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. Wise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Wise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 5:0

27e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Wise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 6:0

33e minuut.
Inworp. Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak onderschept slim de pass. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Amersberger kopt de bal weg. Daar is Collymοre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Wise maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 7:0

39e minuut.
Tabak is nu in balbezit. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft een hoge lob. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Çoban probeert naar een medespeler te passen. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob met een sublieme pass. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Amersberger is nu in balbezit. Amersberger geeft een lange en hoge pass. Palmer rent richting de bal. Lemus onderschept slim de pass. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hoefkens met de inworp. Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Wise bokst de bal weg. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 26%, Salty FC 74%.
Bramley Moore FC - Salty FC 8:0

47e minuut.
Collymοre geeft een hoge lob. Bryan kopt de bal weg. Hoefkens geeft een hoge lob. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Wise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 9:0

53e minuut.
Gollob geeft een hoge lob. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amersberger de bal. Amersberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 10:0

55e minuut.
Çoban kopt de bal weg. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal met de wreef. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 11:0

60e minuut.
Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens met een sublieme pass. Tabak probeert de bal aan de voet te houden. Amersberger rent richting de bal. Amersberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Scholes kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoefkens met de inworp. Damásio rent richting de bal. Damásio passt de bal zonder na te denken. Paal!

62e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Wise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 12:0

64e minuut.
Hoefkens met een snelle inworp. Klungelig pakt Damásio de bal. Damásio speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Damásio de bal. Matheson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damásio raakt geblesseerd tijdens het duel. Damásio met een snel genomen vrije trap. Tabak kan de bal niet met de borst controleren. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Wise met een harde bal richting middenveld. Hoefkens kopt de bal weg. Amersberger controleert de bal met de borst. Amersberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gollob neemt de hoekschop. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 13:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yener komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fraser geeft een lange en hoge pass. Yener probeert de bal aan de voet te houden. Hoefkens kopt de bal weg. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt Hoefkens de bal. Hoefkens speelt de bal door. Daar is Palmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 14:0

79e minuut.
Barba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palmer de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens speelt de bal door. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Yener is nu in balbezit. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Wise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 15:0

83e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Matheson is nu in balbezit. Matheson met een sublieme pass. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Salty FC 16:0

85e minuut.
Matheson passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards passt de bal zonder na te denken. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wise met een harde bal richting middenveld. Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens speelt de bal door. Yener is nu in balbezit. Yener schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Shilton is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener passt de bal zonder na te denken. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 16%, Salty FC 84%.
Bramley Moore FC - Salty FC 16:0