Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joniwoni leeds city united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Bertrand de bal. Chukwuemeka rent richting de bal. Chukwuemeka speelt de bal door. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daley geeft een lange en hoge pass. Terry kopt de bal weg. Daar is Bale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chukwuemeka rent richting de bal. Chukwuemeka schiet op doel. Seaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Webster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Chukwuemeka verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwuemeka passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 48%, leeds city united 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joniwoni - leeds city united 0:0

49e minuut.
Haaland geeft een lange en hoge pass. Daley probeert de bal aan de voet te houden. Black rent richting de bal. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dier rent richting de bal. Dier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joniwoni - leeds city united 0:1

59e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal zonder na te denken. Clarke rent richting de bal. Chukwuemeka rent richting de bal. Chukwuemeka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mee geeft de bal voor. Carbone kopt de bal weg. Haaland kan de bal niet met de borst controleren. Black is nu in balbezit. Black draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Clarke is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Webster is nu in balbezit. Webster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 58%, leeds city united 42%.
joniwoni - leeds city united 0:1