Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC Crunchieee
10 mode Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gollob onderschept slim de pass. Gollob speelt de bal door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... Eubank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 1:0

6e minuut.
Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak met een sublieme pass. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Chilwell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çoban met de inworp. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yener is nu in balbezit. Yener schiet op doel. Willock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çoban neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Willock kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Komarica kopt de bal weg. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 2:0

12e minuut.
Elliott kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gollob. Elliott raakt geblesseerd tijdens het duel. Fletcher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Schwann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger met een sublieme pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tabak passt de bal zonder na te denken. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eubank bokst de bal weg.

37e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Çoban rent richting de bal. Çoban passt de bal in één keer door. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Eubank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Çoban geeft een lange en hoge pass. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Butcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amersberger met een sublieme pass. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 29%, Crunchieee 71%.
Bramley Moore FC - Crunchieee 3:0

54e minuut.
Willock geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gollob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eubank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Yener maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Yener onderschept slim de pass. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eubank trapt de bal weg. Amersberger rent richting de bal. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ince kopt de bal weg. Amersberger heeft problemen om de bal te vangen. Amersberger passt de bal met de wreef. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Eubank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Eubank met een sublieme pass. Çoban kopt de bal weg. Daar is Tabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 4:0

67e minuut.
Komarica onderschept slim de pass. Komarica passt de bal met de wreef. Elliott rent richting de bal. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob passt de bal zonder na te denken. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel. Willock probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 5:0

69e minuut.
Klungelig pakt McDonald de bal. Tabak onderschept slim de pass. Butcher rent richting de bal. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Çoban speelt de bal door. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft een hoge lob. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Tabak onderschept slim de pass. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eubank trapt de bal weg. Amersberger heeft problemen om de bal te vangen. Amersberger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Amersberger kopt de bal weg. Yener rent richting de bal. Yener passt de bal zonder na te denken. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban geeft een lange en hoge pass. Willock probeert de bal aan de voet te houden. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Amersberger met een sublieme pass. Yener rent richting de bal. Yener passt de bal in één keer door. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gollob verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. Eubank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 6:0

85e minuut.
Chilwell rent richting de bal. Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Komarica speelt de bal door. Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Yener is nu in balbezit. Yener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Crunchieee 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 13%, Crunchieee 87%.
Bramley Moore FC - Crunchieee 7:0