Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crunchieee Bramley Moore FC
Normal Tactiek 10 mode
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Hoefkens met de inworp. Damásio rent richting de bal. Damásio passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hoefkens rent richting de bal. Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens geeft de bal voor. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:1

15e minuut.
Daar is Chilwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcher speelt de bal door. Damásio met een sublieme pass. Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:2

22e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:3

24e minuut.
Hoefkens met de inworp. Damásio probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Eubank bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger passt de bal met de wreef. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:4

30e minuut.
Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob met een sublieme pass. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Eubank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:5

32e minuut.
Gollob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens met een sublieme pass. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens geeft de bal voor. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ... Eubank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:6

42e minuut.
Lemus controleert de bal met de borst. Gollob is nu in balbezit. Gollob passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:7

43e minuut.
Hoefkens passt de bal met de wreef. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:8

44e minuut.
McDonald probeert naar een medespeler te passen. Cameron is nu in balbezit. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. Eubank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 80%, Bramley Moore FC 20%.
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:8

58e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott passt de bal in één keer door. Amersberger met een sublieme pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... Paal! Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft een hoge lob. Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:9

69e minuut.
Eubank met een harde bal richting middenveld. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... Paal! Eubank werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Berent komt het veld opgelopen. Yener komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johnson trapt de bal weg. Hoefkens kopt de bal weg. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yener is nu in balbezit. Fletcher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yener. Yener krijgt een gele kaart. Fletcher roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fletcher kan niet meer verder spelen. Haller komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Butcher speelt de bal door. Daar is Gollob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollob met een sublieme pass. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 88%, Bramley Moore FC 12%.
Crunchieee - Bramley Moore FC 0:9