Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeds city united Birmingham City
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Butcher onderschept slim de pass. Butcher passt de bal zonder na te denken. Carrick is nu in balbezit. Carrick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Jenas passt de bal met de wreef. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr speelt de bal door. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Carbone geeft een lange en hoge pass. Elliott kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Black de bal onder controle te krijgen. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. Seaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand geeft een hoge lob. Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Jenas is nu in balbezit. Jenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jenas rent richting de bal. Black verovert de bal door een tackle van achteren. Black passt de bal in één keer door. Dier is nu in balbezit. Dier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Curtis met de inworp. Jenas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Elliott rent richting de bal. Kerr onderschept slim de pass. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher haalt uit met een fantastische trap. Seaman bokst de bal weg.

44e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black speelt de bal door. Inworp. Kerr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butcher geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 71%, Birmingham City 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeds city united - Birmingham City 0:0

47e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal zonder na te denken. Bertrand is nu in balbezit. Butcher onderschept slim de pass. Butcher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Seaman trapt de bal weg. Black kopt de bal weg. Elliott is nu in balbezit. Elliott geeft een hoge lob. Bamford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Curtis geeft een lange en hoge pass. Daar is Carrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenas is nu in balbezit. Jenas haalt uit met een fantastische trap. Seaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Birmingham City 0:1

58e minuut.
Carrick rent richting de bal. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jenas met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry is nu in balbezit. Carrick onderschept slim de pass. Carrick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Bale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young is nu in balbezit. Jenas is nu in balbezit. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leeds city united - Birmingham City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 52%, Birmingham City 48%.
leeds city united - Birmingham City 0:2