Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birmingham City leeds city united
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Farah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salah kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Young. Salah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salah met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elliott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bamford trapt de bal weg van het doel. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Black raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Bertrand geeft een hoge lob. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt passt de bal in één keer door. Kerr rent richting de bal. Kerr geeft een lange en hoge pass. Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrick rent richting de bal. Carrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - leeds city united 1:0

24e minuut.
Farah is nu in balbezit. Curtis onderschept slim de pass. Curtis met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. Seaman bokst de bal weg.

33e minuut.
Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher geeft een lange en hoge pass. Bale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenas is nu in balbezit. Jenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jenas rent richting de bal. Anderson rent richting de bal. Jenas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anderson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Anderson kan niet meer verder spelen. Picard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 52%, leeds city united 48%.
Birmingham City - leeds city united 1:0

46e minuut.
Picard passt de bal met de wreef. Black rent richting de bal. Carrick onderschept slim de pass. Jenas is nu in balbezit. Jenas haalt uit met een fantastische trap. Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bale is nu in balbezit. Bale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stephens de bal. Picard rent richting de bal. Picard haalt uit met een fantastische trap. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Elliott probeert naar een medespeler te passen. Stephens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dier. Dier krijgt een gele kaart. Stephens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stephens kan niet meer verder spelen. Barry komt het veld opgelopen. Barry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard met een sublieme pass. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birmingham City - leeds city united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 34%, leeds city united 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birmingham City - leeds city united 1:1