Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferndalefc joniwoni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Winks onderschept slim de pass. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks onderschept slim de pass. Winks draait met de bal, schiet en ... Fish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - joniwoni 1:0

13e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince geeft de bal voor. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ward rent richting de bal. Chukwuemeka is nu in balbezit. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwuemeka onderschept slim de pass. Chukwuemeka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Winks verovert de bal door een tackle van achteren. Winks passt de bal in één keer door. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Garcia rent richting de bal. Carrick onderschept slim de pass. Carrick met een sublieme pass. Gilmour rent richting de bal. Gilmour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 37%, joniwoni 63%.
ferndalefc - joniwoni 1:0

46e minuut.
Winks passt de bal in één keer door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley begaat een overtreding. Daley krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Chukwuemeka is nu in balbezit. Shevley rent richting de bal. Chukwuemeka verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwuemeka haalt uit met een fantastische trap. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ferndalefc - joniwoni 1:1

55e minuut.
Daley met een sublieme pass. Chukwuemeka is nu in balbezit. Chukwuemeka speelt de bal door. Klungelig pakt Clarke de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Daley probeert naar een medespeler te passen. Winks probeert naar een medespeler te passen. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chukwuemeka onderschept slim de pass. Chukwuemeka passt de bal met de wreef. Trundle rent richting de bal. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ince is nu in balbezit. Gilmour onderschept slim de pass. Haaland begaat een overtreding. Gilmour raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenkins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sancho rent richting de bal. Jones onderschept slim de pass. Sancho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sancho krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Carrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winks rent richting de bal. Winks geeft een hoge lob. Ince onderschept slim de pass. Paal!

76e minuut.
Winks geeft een lange en hoge pass. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - joniwoni 2:1

77e minuut.
Carrick probeert naar een medespeler te passen. Jenkins is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. Daar is Shevley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 55%, joniwoni 45%.
ferndalefc - joniwoni 2:1