Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joniwoni ferndalefc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Haaland speelt de bal door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen met een sublieme pass. Gilmour rent richting de bal. Gilmour draait met de bal, schiet en ... Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fletcher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Allen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Platt onderschept slim de pass. Platt met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joniwoni - ferndalefc 1:0

26e minuut.
Haaland is nu in balbezit. Winks onderschept slim de pass. Winks probeert naar een medespeler te passen. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins onderschept slim de pass. Jenkins passt de bal in één keer door. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haaland rent richting de bal. Haaland passt de bal zonder na te denken. Sancho rent richting de bal. Gilmour verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Winks heeft problemen om de bal te vangen. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks onderschept slim de pass. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. Fish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 57%, ferndalefc 43%.
joniwoni - ferndalefc 1:0

53e minuut.
Tavernier kopt de bal weg. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Haaland ... Strafschop! Winks raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Winks kan niet meer verder spelen. Davis komt het veld opgelopen. Gilmour neemt de penalty, wat een uithaal! Fish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joniwoni - ferndalefc 1:1

57e minuut.
Webster rent richting de bal. Ward onderschept slim de pass. Sancho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ward raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ward kan niet meer verder spelen. Morgan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sancho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allen met de inworp. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Webster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt schiet op doel. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jones. Jones krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniwoni 54%, ferndalefc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joniwoni - ferndalefc 1:1