Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salty FC ferndalefc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Winks rent richting de bal. Winks speelt de bal door. Gilmour rent richting de bal. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - ferndalefc 0:1

20e minuut.
Collymοre rent richting de bal. Collymοre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bryan de bal onder controle te krijgen. Jenkins rent richting de bal. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Crooks is nu in balbezit. Ward begaat een overtreding. Crooks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hill zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shevley probeert de bal met de borst te controleren. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Winks kopt de bal weg. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winks rent richting de bal. Winks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Shilton is nu in balbezit. Shilton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Allen de bal onder controle te krijgen. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 68%, ferndalefc 32%.
Salty FC - ferndalefc 0:1

47e minuut.
Collymοre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrick met een snelle inworp. Winks is nu in balbezit. Winks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jones probeert naar een medespeler te passen. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winks passt de bal zonder na te denken. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - ferndalefc 0:2

78e minuut.
Jenkins probeert de bal met de borst te controleren. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gilmour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winks rent richting de bal. Winks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salty FC - ferndalefc 0:3

80e minuut.
Shilton geeft de bal voor. Jones kopt de bal weg. Gilmour is nu in balbezit. Winks rent richting de bal. Winks draait met de bal, schiet en ... Wise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal met de wreef. Collymοre is nu in balbezit. Winks is nu in balbezit. Winks haalt uit met een fantastische trap. Wise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salty FC 68%, ferndalefc 32%.
Salty FC - ferndalefc 0:3