Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferndalefc Salty FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Jenkins met een sublieme pass. Carrick rent richting de bal. Carrick passt de bal met de wreef. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes geeft een hoge lob. Allen kopt de bal weg. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Collymοre trapt de bal weg van het doel. Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Winks is nu in balbezit. Winks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Collymοre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winks geeft een hoge lob. Gilmour krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 37%, Salty FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferndalefc - Salty FC 0:0

46e minuut.
Matheson onderschept slim de pass. Winks verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmour rent richting de bal. Winks is nu in balbezit. Winks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Winks rent richting de bal. Winks draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Salty FC 1:0

53e minuut.
Tavernier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tavernier rent richting de bal. Tavernier passt de bal in één keer door. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks is nu in balbezit. Winks draait met de bal, schiet en ... Wise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Salty FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 36%, Salty FC 64%.
ferndalefc - Salty FC 2:0