Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crunchieee leeds city united
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Elliott geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salah met een snelle inworp. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Black rent richting de bal. Black passt de bal in één keer door. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott geeft de bal voor. Dier springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Carbone speelt de bal door. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier verovert de bal door een tackle van achteren. Dier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Willock de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Eubank trapt de bal weg. Ince kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier rent richting de bal. Dier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale is nu in balbezit. Cameron onderschept slim de pass. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - leeds city united 1:0

22e minuut.
Elliott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salah met de inworp. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Eubank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crunchieee - leeds city united 1:1

35e minuut.
Butcher passt de bal in één keer door. Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron passt de bal zonder na te denken. McDonald is nu in balbezit. McDonald haalt uit met een fantastische trap. Seaman bokst de bal weg. Carbone heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - leeds city united 2:1

37e minuut.
Black passt de bal in één keer door. Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher geeft een hoge lob. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fletcher geeft de bal voor. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee speelt de bal door. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cameron kopt de bal weg. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDonald onderschept slim de pass. McDonald haalt uit met een fantastische trap. Seaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchieee - leeds city united 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 55%, leeds city united 45%.
Crunchieee - leeds city united 3:1

54e minuut.
Butcher kopt de bal weg. Bale rent richting de bal. Bale geeft de bal voor. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chilwell kopt de bal weg. Lee is nu in balbezit. Lee probeert naar een medespeler te passen. McDonald is nu in balbezit. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fletcher passt de bal met de wreef. Cameron is nu in balbezit. Cameron passt de bal zonder na te denken. McDonald rent richting de bal. McDonald schiet op doel. Seaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand geeft een lange en hoge pass. Willock is nu in balbezit. Willock geeft een hoge lob. Terry met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchieee 45%, leeds city united 55%.
Crunchieee - leeds city united 3:1