Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeds city united Crunchieee
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertrand de bal. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fletcher kopt de bal weg. Farah probeert de bal met de borst te controleren. Lee speelt de bal door. McDonald is nu in balbezit. McDonald schiet op doel. Seaman bokst de bal weg.

19e minuut.
Salah onderschept slim de pass. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah geeft een hoge lob. Dier is nu in balbezit. Dier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Elliott geeft een hoge lob. Willock is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dier. Dier krijgt een gele kaart. Willock raakt geblesseerd tijdens het duel. Willock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertrand is nu in balbezit. McDonald begaat een overtreding. McDonald krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher geeft de bal voor. Terry rent richting de bal. Cameron is nu in balbezit. Cameron haalt uit met een fantastische trap. Seaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 45%, Crunchieee 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeds city united - Crunchieee 0:0

46e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald passt de bal zonder na te denken. Bertrand is nu in balbezit. Ince is nu in balbezit. Ince haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Elliott geeft een hoge lob. Daar is Carbone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron onderschept slim de pass. Cameron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson passt de bal met de wreef. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Elliott rent richting de bal. Elliott geeft de bal voor. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyche rent richting de bal. Dyche geeft een lange en hoge pass. Eubank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds city united 45%, Crunchieee 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeds city united - Crunchieee 0:0