Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birmingham City Bramley Moore FC
Normal Tactiek 10 mode
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Jenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amersberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerr de bal. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yener springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:1

10e minuut.
Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban kan de bal niet met de borst controleren. Çoban speelt de bal door. Amersberger is nu in balbezit. Amersberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bamford met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Amersberger de bal. Amersberger passt de bal met de wreef. Daar is Tabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak draait met de bal, schiet en ... Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gollob rent richting de bal. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Amersberger rent richting de bal. Amersberger draait met de bal, schiet en ... Bamford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:2

20e minuut.
Jenas speelt de bal door. Yener is nu in balbezit. Young is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bamford bokst de bal weg. Paal!

23e minuut.
Gollob met de inworp. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Justin heeft problemen om de bal te vangen. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tabak is nu in balbezit. Tabak passt de bal in één keer door. Yener rent richting de bal. Yener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:3

36e minuut.
Körgöz geeft een hoge lob. Carter heeft problemen om de bal te vangen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Bamford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:4

39e minuut.
Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz onderschept slim de pass. Körgöz probeert naar een medespeler te passen. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob geeft een hoge lob. Bamford bokst de bal weg. Tabak krijgt zijn hoofd ertegen. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bamford trapt de bal weg. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Young de bal. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak rent richting de bal. Yener rent richting de bal. Yener haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 75%, Bramley Moore FC 25%.
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:4

46e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt geeft een lange en hoge pass. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Justin met een harde bal richting middenveld. Gollob kopt de bal weg. Stephens rent richting de bal. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:5

69e minuut.
Bamford met een sublieme pass. Amersberger kopt de bal weg. Yener rent richting de bal. Gollob rent richting de bal. Gollob geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Körgöz onderschept slim de pass. Körgöz probeert naar een medespeler te passen. Çoban speelt de bal door. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:6

77e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Yener verovert de bal door een tackle van achteren. Yener draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gollob raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jastrzębiec komt het veld opgelopen. Bamford trapt de bal weg van het doel. Amersberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birmingham City 87%, Bramley Moore FC 13%.
Birmingham City - Bramley Moore FC 0:6