Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC Birmingham City
10 mode Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Jenas rent richting de bal. Körgöz rent richting de bal. Körgöz passt de bal in één keer door. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Körgöz passt de bal zonder na te denken. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Amersberger is nu in balbezit. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Gollob geeft een lange en hoge pass. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Körgöz passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pancotti geeft een lange en hoge pass. Lemus kopt de bal weg. Daar is Justin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körgöz met de inworp. Kerr is nu in balbezit. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Damásio probeert naar een medespeler te passen. Gollob is nu in balbezit. Gollob passt de bal met de wreef. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 1:0

32e minuut.
Damásio speelt de bal door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körgöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak draait met de bal, schiet en ... Carter verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Körgöz neemt de hoekschop. Lemus krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

36e minuut.
Çoban kopt de bal weg. Justin rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 2:0

37e minuut.
Körgöz onderschept slim de pass. Tabak probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 3:0

42e minuut.
Doeltrap. Justin met een harde bal richting middenveld. Körgöz kopt de bal weg. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Damásio met een sublieme pass. Gollob speelt de bal door. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Damásio heeft problemen om de bal te vangen. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 13%, Birmingham City 87%.
Bramley Moore FC - Birmingham City 3:0

47e minuut.
Gollob speelt de bal door. Körgöz rent richting de bal. Körgöz passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft de bal voor. Lemus springt en kopt de bal. Carter heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gollob passt de bal met de wreef. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz passt de bal in één keer door. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yener komt het veld opgelopen. Berent komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stephens met de inworp. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gollob de bal. Gollob probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 4:0

68e minuut.
Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger passt de bal met de wreef. Berent rent richting de bal. Berent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bamford speelt de bal door. Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio geeft een hoge lob. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 5:0

75e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger onderschept slim de pass. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 6:0

79e minuut.
Gollob geeft de bal voor. Daar is Körgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körgöz speelt de bal door. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Birmingham City 7:0

81e minuut.
Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent passt de bal in één keer door. Yener is nu in balbezit. Yener draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft de bal voor. Yener kopt de bal weg. Berent controleert de bal met de borst. Berent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio geeft een lange en hoge pass. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft een lange en hoge pass. Yener krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 17%, Birmingham City 83%.
Bramley Moore FC - Birmingham City 7:0