Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trinity Wakefield joniwoni
Ocean^ Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Webster bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwuemeka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chukwuemeka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Clark onderschept slim de pass. Clark geeft een hoge lob. Ohma kopt de bal weg. Taha rent richting de bal. Taha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Taha is nu in balbezit. Taha passt de bal met de wreef. Rodríguez speelt de bal door. Ohma rent richting de bal. Ohma draait met de bal, schiet en ... Fish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 38%, joniwoni 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trinity Wakefield - joniwoni 0:0

52e minuut.
Taha is nu in balbezit. Taha speelt de bal door. Abergil speelt de bal door. Ohma rent richting de bal. Ohma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Abergil onderschept slim de pass. Abergil passt de bal zonder na te denken. Ohma rent richting de bal. Ohma haalt uit met een fantastische trap. Fish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - joniwoni 1:0

86e minuut.
Ince passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ohma de bal. Ince is nu in balbezit. Ohma onderschept slim de pass. Ohma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trinity Wakefield - joniwoni 2:0

88e minuut.
Ohma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chukwuemeka. Ohma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Targett zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sancho is nu in balbezit. Ohma verovert de bal door een tackle van achteren. Ohma draait met de bal, schiet en ... Fish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trinity Wakefield 32%, joniwoni 68%.
Trinity Wakefield - joniwoni 2:0