Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferndalefc Crunchieee
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Winks is nu in balbezit. Winks passt de bal in één keer door. Gilmour rent richting de bal. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ferndalefc - Crunchieee 1:0

5e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen geeft een lange en hoge pass. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmour schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Butcher de bal. Winks is nu in balbezit. Winks met een sublieme pass. Gilmour heeft problemen om de bal te vangen. Gilmour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cameron rent richting de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron begaat een overtreding. Jones raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Fletcher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allen met een snelle inworp. Winks is nu in balbezit. Winks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jenkins passt de bal zonder na te denken. Winks rent richting de bal. Winks passt de bal zonder na te denken. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gilmour probeert de bal met de borst te controleren. Gilmour met een sublieme pass. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks rent richting de bal. Winks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Trundle met een sublieme pass. Gilmour rent richting de bal. Fletcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fletcher krijgt een gele kaart. Fletcher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 47%, Crunchieee 53%.
ferndalefc - Crunchieee 1:0

61e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Ince kopt de bal weg. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ward is nu in balbezit. Lee onderschept slim de pass. Lee geeft de bal voor. Klungelig pakt Jones de bal. Lee geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Butcher met een sublieme pass. Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron passt de bal met de wreef. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. Willock heeft problemen om de bal te vangen. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Butcher passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Cameron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cameron krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shevley geeft een hoge lob. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen probeert naar een medespeler te passen. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferndalefc 48%, Crunchieee 52%.
ferndalefc - Crunchieee 1:0