Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC joniwoni
10 mode Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Fish bokst de bal weg.

12e minuut.
Haaland rent richting de bal. Amersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daley met een sublieme pass. Körgöz rent richting de bal. Körgöz speelt de bal door. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Fish bokst de bal weg.

18e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Amersberger passt de bal in één keer door. Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio passt de bal met de wreef. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ince geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çoban met een snelle inworp. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... Fish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger onderschept slim de pass. Amersberger speelt de bal door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daley geeft de bal voor. Amersberger kopt de bal weg. Tabak rent richting de bal. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. Komarica is nu in balbezit. Komarica probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amersberger kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Garcia rent richting de bal. Tabak onderschept slim de pass. Tabak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Fish trapt de bal weg. Amersberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus speelt de bal door. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak schiet op doel. Fish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Damásio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Fish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Çoban de bal. Çoban geeft een lange en hoge pass. Mee kan de bal niet met de borst controleren. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Fish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ince rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 1:0

45e minuut.
Clarke speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Garcia begaat een overtreding. Garcia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 9%, joniwoni 91%.
Bramley Moore FC - joniwoni 1:0

52e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Damásio verovert de bal door een tackle van achteren. Damásio speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Komarica probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Fletcher rent richting de bal. Lemus onderschept slim de pass. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban geeft een hoge lob. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 2:0

56e minuut.
Çoban geeft een lange en hoge pass. Ince kopt de bal weg. Fletcher rent richting de bal. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Amersberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Amersberger rent richting de bal. Amersberger passt de bal zonder na te denken. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Ince probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 3:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damásio met een snelle inworp. Fletcher rent richting de bal. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Körgöz heeft problemen om de bal te vangen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba passt de bal zonder na te denken. Damásio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damásio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chukwuemeka rent richting de bal. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz passt de bal met de wreef. Damásio is nu in balbezit. Damásio geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus passt de bal met de wreef. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Fish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 4:0

83e minuut.
Ince geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çoban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 5:0

83e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Chukwuemeka is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ... Fish bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - joniwoni 6:0

87e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. Fish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 18%, joniwoni 82%.
Bramley Moore FC - joniwoni 6:0