Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu mimington
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mount geeft de bal voor. Vardy rent richting de bal. Vardy probeert naar een medespeler te passen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal in één keer door. Daar is Robinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Keegan trapt de bal weg. Smith Rowe kopt de bal weg. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount rent richting de bal. Robinson onderschept slim de pass. Robinson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mount met een sublieme pass. Smith Rowe rent richting de bal. Mitchell speelt de bal door. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 34%, mimington 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prundu - mimington 0:0

47e minuut.
Ford met een harde bal richting middenveld. Foden kopt de bal weg. Klungelig pakt Harris de bal. Robinson is nu in balbezit. Robinson draait met de bal, schiet en ... Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Foden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cork rent richting de bal. Cork met een sublieme pass. Vardy is nu in balbezit. Vardy haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - mimington 0:1

55e minuut.
Pallister passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smith Rowe de bal. Mitchell met een sublieme pass. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Foden met een sublieme pass. Harris heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foden. Foden krijgt een gele kaart. Harris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cork met een snel genomen vrije trap. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott rent richting de bal. Scott geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 48%, mimington 52%.
FC Prundu - mimington 0:1