Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions Tottenham Hotspur
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchο passt de bal met de wreef. Davidson is nu in balbezit. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Statham verovert de bal door een tackle van achteren. Statham met een sublieme pass. Butcher is nu in balbezit. Butcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Moyes onderschept slim de pass. Moyes geeft een lange en hoge pass. Hamilton met een sublieme pass. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pierrick speelt de bal door. Sanchο rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Brownhill met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal zonder na te denken. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 33%, Tottenham Hotspur 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Three Lions - Tottenham Hotspur 0:0

50e minuut.
Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchο is nu in balbezit. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilson verovert de bal door een tackle van achteren. Butcher is nu in balbezit. Butcher draait met de bal, schiet en ... Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Tottenham Hotspur 0:1

64e minuut.
Sanchο rent richting de bal. Sanchο passt de bal met de wreef. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Tottenham Hotspur 0:2

76e minuut.
Hill geeft een hoge lob. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble geeft de bal voor. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Tottenham Hotspur 1:2

80e minuut.
Foster is nu in balbezit. Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. Tilson begaat een overtreding. Tilson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Macdonald geeft een hoge lob. Rοnaldo kopt de bal weg. Foster is nu in balbezit. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Three Lions - Tottenham Hotspur 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 49%, Tottenham Hotspur 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Three Lions - Tottenham Hotspur 2:2