Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 3-2-3-2 NEW
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Murray is nu in balbezit. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle is nu in balbezit. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:1

12e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Cash kopt de bal weg. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Bunea met een snelle inworp. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft een hoge lob. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Klungelig pakt Freier de bal. Freier passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:2

16e minuut.
Moskov met een sublieme pass. Komarnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pásztor is nu in balbezit. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Ferdιnand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:3

25e minuut.
Ferdιnand speelt de bal door. Bunea is nu in balbezit. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov is nu in balbezit. Moskov passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Freier probeert naar een medespeler te passen. Pásztor heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:4

33e minuut.
Gyárfás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Freier de bal. Freier met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:5

35e minuut.
Freier geeft een hoge lob. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Ferdιnand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:6

36e minuut.
Robinson heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell rent richting de bal. Met opzet legt Gwilt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gwilt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gwilt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Murray heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Murray ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Murray naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pásztor raakt geblesseerd tijdens het duel. Pásztor neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:7

42e minuut.
Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freier de bal. Freier passt de bal zonder na te denken. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal met de wreef. Keegan is nu in balbezit. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Freier met een snelle inworp. Keegan rent richting de bal. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 75%, Forest Resurrecteds 25%.
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:7

46e minuut.
Freier is nu in balbezit. Freier probeert naar een medespeler te passen. Komarnicki speelt de bal door. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:8

49e minuut.
Bunea rent richting de bal. Cash verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea speelt de bal door. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov geeft een hoge lob. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Freier rent richting de bal. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:9

55e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft een hoge lob. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki passt de bal met de wreef. Pásztor heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:10

61e minuut.
Ferdιnand met een harde bal richting middenveld. Moskov kopt de bal weg. Waddle is nu in balbezit. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki met een sublieme pass. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:11

65e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft de bal voor. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:12

66e minuut.
Robinson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor onderschept slim de pass. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:13

69e minuut.
Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier speelt de bal door. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:14

71e minuut.
Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:15

73e minuut.
Komarnicki passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea met een sublieme pass. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bunea met een snelle inworp. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Komarnicki geeft een hoge lob. Daar is Seedorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:16

80e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki passt de bal in één keer door. Bunea met een sublieme pass. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Freier rent richting de bal. Seedorf verovert de bal door een tackle van achteren. Komarnicki met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Freier rent richting de bal. Freier met een sublieme pass. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:17

86e minuut.
Komarnicki met een sublieme pass. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle is nu in balbezit. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 78%, Forest Resurrecteds 22%.
FC Prundu - Forest Resurrecteds 0:18