Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds FC Prundu
3-5-2 ATTATT Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pallister kopt de bal weg. Klungelig pakt Foden de bal. Marín met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 1:0

5e minuut.
Pengfei onderschept slim de pass. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde schiet op doel. Waddle probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 2:0

8e minuut.
Keegan speelt de bal door. Popielak rent richting de bal. Popielak geeft een hoge lob. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 3:0

10e minuut.
Popielak probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 4:0

13e minuut.
Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 5:0

14e minuut.
Gwilt probeert de bal aan de voet te houden. Marín rent richting de bal. Marín passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielak met de inworp. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Waddle trapt de bal weg. Inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 6:0

27e minuut.
Robinson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scholes de bal. Valverde onderschept slim de pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 7:0

30e minuut.
Săndulescu heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Ferdιnand met een harde bal richting middenveld. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 8:0

34e minuut.
Pengfei passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel. Waddle probeert de bal aan de voet te houden. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 9:0

35e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 10:0

38e minuut.
Bunea geeft de bal voor. Klungelig pakt Murray de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 11:0

45e minuut.
Gyárfás is nu in balbezit. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 9%, FC Prundu 91%.
Forest Resurrecteds - FC Prundu 11:0

46e minuut.
Keegan passt de bal in één keer door. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Waddle de bal. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 12:0

47e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Murray kopt de bal weg. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 13:0

51e minuut.
Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín onderschept slim de pass. Marín passt de bal met de wreef. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 14:0

53e minuut.
Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín rent richting de bal. Marín geeft een hoge lob. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bamford heeft problemen om de bal te vangen. Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Gyárfás geeft een lange en hoge pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Freier komt het veld opgelopen. Ferdιnand trapt de bal weg. Freier kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 15:0

67e minuut.
Pengfei rent richting de bal. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 16:0

69e minuut.
de Viveiroa geeft een hoge lob. Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal in één keer door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 17:0

71e minuut.
Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Komarnicki kopt de bal weg. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 18:0

72e minuut.
Keegan passt de bal zonder na te denken. Komarnicki heeft problemen om de bal te vangen. Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier is nu in balbezit. Pengfei probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 19:0

75e minuut.
Inworp. Velcu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal met de wreef. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 20:0

79e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde is nu in balbezit. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 21:0

81e minuut.
Doeltrap. Ferdιnand trapt de bal weg van het doel. Popielak kopt de bal weg. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pengfei is nu in balbezit. Pengfei geeft de bal voor. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - FC Prundu 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 16%, FC Prundu 84%.
Forest Resurrecteds - FC Prundu 22:0