Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Main AFC Three Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Marsh is nu in balbezit. Marsh geeft de bal voor. Daar is Christie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christie haalt uit met een fantastische trap. Dier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hamilton passt de bal in één keer door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill speelt de bal door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Macdonald kopt de bal weg. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eubank tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eubank krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. Christie rent richting de bal. Christie draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Three Lions 1:0

31e minuut.
Noble speelt de bal door. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eubank bereikt de bal nog maar net als eerste. Eubank passt de bal met de wreef. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona is nu in balbezit. Cantona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 61%, Three Lions 39%.
Main AFC - Three Lions 1:0

53e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Hamilton is nu in balbezit. Met opzet legt Brownhill zijn tegenspeler op de grond. Hamilton raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hamilton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brownhill probeert de bal aan de voet te houden. Davidson is nu in balbezit. Davidson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Musiala is nu in balbezit. Musiala geeft een lange en hoge pass. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eubank heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Macdonald met een sublieme pass. Huckerby rent richting de bal. Davidson begaat een overtreding. Huckerby raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Marsh geeft een hoge lob. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Cantona passt de bal met de wreef. Christie is nu in balbezit. Christie draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Three Lions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 61%, Three Lions 39%.
Main AFC - Three Lions 2:0