Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions Main AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Christie haalt uit met een fantastische trap. Dier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wells neemt de hoekschop. Dier kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hughes onderschept slim de pass. Hughes passt de bal in één keer door. Cantona speelt de bal door. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 59%, Main AFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Three Lions - Main AFC 0:0

47e minuut.
Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dier speelt de bal door. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel. Bergkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fraser probeert de bal aan de voet te houden. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Main AFC 1:0

58e minuut.
Dier geeft een lange en hoge pass. Huckerby is nu in balbezit. Hamilton begaat een overtreding. Hamilton krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona rent richting de bal. Cantona passt de bal met de wreef. Christie rent richting de bal. Christie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Noble geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hill is nu in balbezit. Davidson is nu in balbezit. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 46%, Main AFC 54%.
Three Lions - Main AFC 1:0