Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC Tottenham Hotspur
AcchiapTE Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier geeft een lange en hoge pass. Lamptey kopt de bal weg. Vitoriamo rent richting de bal. Vitoriamo draait met de bal, schiet en ... Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Lamptey de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitoriamo neemt de hoekschop. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 1:0

12e minuut.
Vékey geeft de bal voor. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millalonco speelt de bal door. Krogh rent richting de bal. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Robertson met een harde bal richting middenveld. Zénier kopt de bal weg. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Krogh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acher komt het veld opgelopen. Zénier neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zénier geeft de bal voor. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acher raakt geblesseerd tijdens het duel. Acher legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 2:0

19e minuut.
Statham is nu in balbezit. Vitoriamo verovert de bal door een tackle van achteren. Vitoriamo passt de bal zonder na te denken. Acher heeft problemen om de bal te vangen. Acher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal in één keer door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Lamptey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 3:0

24e minuut.
Crăcilă met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acher krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Lamptey probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zénier neemt de hoekschop. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. Robertson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Zénier geeft de bal voor. Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 4:0

33e minuut.
Tilson heeft problemen om de bal te vangen. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier onderschept slim de pass. Zénier geeft een lange en hoge pass. Rοnaldo probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 5:0

39e minuut.
Vitoriamo onderschept slim de pass. Vitoriamo speelt de bal door. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rοnaldo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitoriamo zal de hoekschop nemen. Leca heeft problemen om de bal te vangen. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vitoriamo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vitoriamo de bal. Vitoriamo geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 24%, Tottenham Hotspur 76%.
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 6:0

46e minuut.
Simpson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moyes de bal. Moyes probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Rοnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo geeft de bal voor. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vitoriamo rent richting de bal. Vitoriamo passt de bal met de wreef. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 7:0

67e minuut.
Rantapelkonen onderschept slim de pass. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 8:0

76e minuut.
Simpson probeert de bal aan de voet te houden. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco passt de bal in één keer door. Vitoriamo geeft een hoge lob. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Vékey rent richting de bal. Vékey geeft een hoge lob. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Simpson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crăcilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vitoriamo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca probeert naar een medespeler te passen. Vitoriamo rent richting de bal. Vitoriamo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 9:0

88e minuut.
Pierrick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vitoriamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitoriamo passt de bal in één keer door. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 24%, Tottenham Hotspur 76%.
Aubergine FC - Tottenham Hotspur 9:0