Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Hotspur Aubergine FC
Normal Tactiek remuntada
41% Balbezit 59%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Rοnaldo rent richting de bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:1

3e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov speelt de bal door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:2

4e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Bigoni speelt de bal door. Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen schiet op doel. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:3

5e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft de bal voor. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Robertson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann speelt de bal door. Cheşnoiu rent richting de bal. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rοnaldo trapt de bal weg. Baltanov kopt de bal weg. Speckmann speelt de bal door. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pierrick bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirra met de inworp. Speckmann geeft de bal voor. Bigoni springt en kopt de bal. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:4

16e minuut.
Mirra geeft een lange en hoge pass. Rοnaldo kopt de bal weg. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen met een sublieme pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann passt de bal in één keer door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moyes rent richting de bal. Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mirra onderschept slim de pass. Mirra geeft de bal voor. Bigoni is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baltanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann geeft een hoge lob. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Lamptey is nu in balbezit. Bigoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bigoni schiet op doel. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:5

31e minuut.
Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov geeft de bal voor. Lamptey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Robertson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:6

33e minuut.
Pierrick rent richting de bal. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra rent richting de bal. Mirra geeft de bal voor. Bigoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Inworp. Mirra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speckmann rent richting de bal. Speckmann geeft de bal voor. Cheşnoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:7

43e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:8

45e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft een hoge lob. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 93%, Aubergine FC 7%.
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:9

46e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov geeft de bal voor. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:10

48e minuut.
Crăcilă probeert de bal met de borst te controleren. Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:11

53e minuut.
Bigoni geeft de bal voor. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft de bal voor. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:12

55e minuut.
Robertson met een harde bal richting middenveld. Speckmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bigoni de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Paal! Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:13

57e minuut.
Mirra geeft een hoge lob. Cheşnoiu kopt de bal weg. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:14

60e minuut.
Mirra kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Bigoni krijgt zijn hoofd ertegen. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:15

61e minuut.
Mirra geeft een hoge lob. Cheşnoiu kopt de bal weg. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:16

63e minuut.
Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen is nu in balbezit. Mirra rent richting de bal. Mirra geeft een lange en hoge pass. Bigoni springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mirra probeert de bal met de borst te controleren. Mirra geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft een lange en hoge pass. Bigoni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:17

69e minuut.
Daar is Fen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fen geeft een lange en hoge pass. Mirra kopt de bal weg. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mirra passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:18

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirra de bal onder controle te krijgen. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann geeft de bal voor. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:19

78e minuut.
Mirra geeft een hoge lob. Cheşnoiu kopt de bal weg. Speckmann speelt de bal door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rοnaldo kopt de bal weg. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moyes de bal. Cheşnoiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mirra kopt de bal weg. Bigoni rent richting de bal. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Robertson met een harde bal richting middenveld. Baltanov rent richting de bal. Baltanov geeft een hoge lob. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen geeft de bal voor. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Crăcilă geeft de bal voor. Rantapelkonen kopt de bal weg. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:20

86e minuut.
Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Bigoni probeert de bal aan de voet te houden. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:21

87e minuut.
Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel geeft de bal voor. Baltanov kopt de bal weg. Bigoni heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dademasch kopt de bal weg. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Demel speelt de bal door. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann probeert naar een medespeler te passen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 91%, Aubergine FC 9%.
Tottenham Hotspur - Aubergine FC 0:22