Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest F.C FC Prundu
Robin Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vignal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McClaren de bal. Pallister begaat een overtreding. Pallister krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Waddle met een sublieme pass. Daar is Pallister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Steven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keegan is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Steven geeft een hoge lob. Inworp. McClaren met de inworp. Vignal rent richting de bal. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 1:0

12e minuut.
Seedorf kopt de bal weg. Cochapa rent richting de bal. Cochapa speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hännikäinen geeft de bal voor. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salcedo de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 2:0

18e minuut.
Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 3:0

26e minuut.
McClaren geeft een lange en hoge pass. Waddle kopt de bal weg. Keegan rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 4:0

31e minuut.
Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochapa rent richting de bal. Cochapa probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Inworp. Kalocsay met de inworp. Cochapa rent richting de bal. Cochapa geeft de bal voor. Salcedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 5:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Robinson de bal onder controle te krijgen. Vignal kopt de bal weg. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Waddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 6:0

36e minuut.
Mitchell passt de bal zonder na te denken. Robinson rent richting de bal. Agostino met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Cochapa rent richting de bal. Cochapa passt de bal zonder na te denken. Vignal heeft problemen om de bal te vangen. Vignal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Steven kan de bal niet met de borst controleren. Ferdιnand met een sublieme pass. Cochapa kopt de bal weg. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 23%, FC Prundu 77%.
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 6:0

46e minuut.
Keegan speelt de bal door. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf passt de bal met de wreef. Vignal rent richting de bal. Vignal schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kalocsay met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Salcedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steur komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cash geeft de bal voor. Vignal probeert naar een medespeler te passen. McClaren met een sublieme pass. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kalocsay geeft een hoge lob. Steur heeft problemen om de bal te vangen. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 7:0

89e minuut.
Agostino speelt de bal door. Klungelig pakt Cochapa de bal. Agostino rent richting de bal. Steur is nu in balbezit. Steur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 30%, FC Prundu 70%.
Nottingham Forest F.C - FC Prundu 7:0