Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu Nottingham Forest F.C
Normal Tactiek Robin
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Agostino probeert naar een medespeler te passen. Cochapa is nu in balbezit. Keegan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cochapa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cochapa kan niet meer verder spelen. Găină komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Waddle kopt de bal weg. Inworp. McClaren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignal is nu in balbezit. Vignal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
McClaren passt de bal in één keer door. Foden is nu in balbezit. Vignal is nu in balbezit. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Amorino rent richting de bal. Amorino geeft een hoge lob. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cash rent richting de bal. Vignal onderschept slim de pass. Vignal speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:1

25e minuut.
Găină rent richting de bal. Vignal is nu in balbezit. Vignal passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vignal passt de bal in één keer door. Daar is McClaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClaren passt de bal met de wreef. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Leier rent richting de bal. Robinson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leier raakt geblesseerd tijdens het duel. Agostino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:2

41e minuut.
Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Waddle de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Waddle geeft een lange en hoge pass. Forlin speelt de bal door. Daar is Foden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignal rent richting de bal. Vignal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 82%, Nottingham Forest F.C 18%.
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:2

47e minuut.
Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostino probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină passt de bal zonder na te denken. Foden heeft problemen om de bal te vangen. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Agostino passt de bal zonder na te denken. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay met een sublieme pass. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Agostino met een sublieme pass. Vignal rent richting de bal. Vignal passt de bal zonder na te denken. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Găină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găină speelt de bal door. Waddle is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Găină passt de bal zonder na te denken. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Forlin geeft een lange en hoge pass. Daar is Cash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mitchell controleert de bal met de borst. Agostino rent richting de bal. Agostino speelt de bal door. Klungelig pakt Găină de bal. Găină passt de bal in één keer door. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen met een sublieme pass. Găină met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
McClaren verovert de bal door een tackle van achteren. McClaren geeft de bal voor. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:3

78e minuut.
Hännikäinen met een snelle inworp. Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen geeft de bal voor. Salcedo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:4

82e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Găină probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:5

83e minuut.
Daar is Kalocsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găină rent richting de bal. Mitchell begaat een overtreding. Mitchell krijgt een gele kaart. Găină is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agostino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:6

87e minuut.
Doeltrap. Ferdιnand trapt de bal weg van het doel. Agostino probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 78%, Nottingham Forest F.C 22%.
FC Prundu - Nottingham Forest F.C 0:7