Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimington Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 343 ATTATT
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.7 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde geeft een lange en hoge pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keegan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:1

7e minuut.
Valverde passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hatton probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:2

8e minuut.
Hatton rent richting de bal. Hatton geeft de bal voor. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:3

9e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal in één keer door. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:4

12e minuut.
de Viveiroa met een sublieme pass. Pengfei met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:5

17e minuut.
Popielak met de inworp. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft de bal voor. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:6

20e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton met een sublieme pass. Pengfei geeft een hoge lob. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Ford bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:7

23e minuut.
Harris geeft de bal voor. Komarnicki kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel. Hatton probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:8

24e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:9

33e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:10

36e minuut.
Valverde draait met de bal, schiet en ... Keegan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komarnicki zal de hoekschop nemen. Gwilt springt en kopt de bal. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Valverde de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marín geeft een hoge lob. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde rent richting de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cork rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount geeft een hoge lob. Inworp. Komarnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengfei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 80%, Forest Resurrecteds 20%.
mimington - Forest Resurrecteds 0:10

46e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:11

53e minuut.
Gwilt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal in één keer door. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marín speelt de bal door. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt onderschept slim de pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal met de wreef. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde schiet op doel. Ford bokst de bal weg.

63e minuut.
Pereira passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Marín de bal onder controle te krijgen. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal met de wreef. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pengfei is nu in balbezit. Pengfei passt de bal met de wreef. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:12

66e minuut.
Pengfei rent richting de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal in één keer door. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Velcu kopt de bal weg. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:13

74e minuut.
Gwilt met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Freier geeft een lange en hoge pass. Gwilt springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:14

80e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft een hoge lob. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:15

83e minuut.
Komarnicki probeert de bal aan de voet te houden. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Forest Resurrecteds 0:16

89e minuut.
Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín onderschept slim de pass. Pengfei speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 92%, Forest Resurrecteds 8%.
mimington - Forest Resurrecteds 0:16