Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC Three Lions
remuntada Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 22.6
excellent Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal zonder na te denken. Bigoni rent richting de bal. Daar is Bigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 1:0

4e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mirra probeert de bal met de borst te controleren. Mirra geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann passt de bal in één keer door. Bigoni heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 2:0

8e minuut.
Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra onderschept slim de pass. Mirra speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Stephens rent richting de bal. Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 3:0

11e minuut.
Hamilton passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirra met de inworp. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Musiala trapt de bal weg van het doel. Mirra speelt de bal door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mirra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bigoni de bal. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 4:0

14e minuut.
Stephens rent richting de bal. Stephens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speckmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sanchο rent richting de bal. Mirra onderschept slim de pass. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 5:0

17e minuut.
Mirra onderschept slim de pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Dier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 6:0

18e minuut.
Rantapelkonen onderschept slim de pass. Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal met de wreef. Daar is Bigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Speckmann met een sublieme pass. Mirra geeft een lange en hoge pass. Marsh heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Fen passt de bal zonder na te denken. Daar is Stephens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov speelt de bal door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Sanchο, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal met de wreef. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Musiala probeert naar een medespeler te passen. Dademasch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baltanov de bal onder controle te krijgen. Baltanov geeft de bal voor. Bigoni springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 7:0

33e minuut.
Marsh rent richting de bal. Bigoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marsh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stephens met een snel genomen vrije trap. Crăcilă kopt de bal weg. Demel met een sublieme pass. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 8:0

34e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu met een sublieme pass. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Demel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirra de bal. Mirra speelt de bal door. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Musiala bokst de bal weg. Klungelig pakt Marsh de bal. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 9:0

40e minuut.
Speckmann passt de bal in één keer door. Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal in één keer door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Speckmann met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 11%, Three Lions 89%.
Aubergine FC - Three Lions 10:0

47e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Daar is Sanchο, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov speelt de bal door. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirra de bal onder controle te krijgen. Baltanov rent richting de bal. Baltanov passt de bal zonder na te denken. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 11:0

57e minuut.
Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Speckmann met een sublieme pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 12:0

64e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Mirra geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mirra probeert de bal aan de voet te houden. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra geeft een hoge lob. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baltanov zal de hoekschop nemen. Cheşnoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fen probeert naar een medespeler te passen. Speckmann speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Demel rent richting de bal. Demel geeft een lange en hoge pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 13:0

72e minuut.
Mirra kopt de bal weg. Macdonald is nu in balbezit. Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bigoni probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 14:0

76e minuut.
Speckmann met een sublieme pass. Brownhill speelt de bal door. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 15:0

79e minuut.
Mirra rent richting de bal. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft een hoge lob. Rantapelkonen probeert de bal met de borst te controleren. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rantapelkonen geeft de bal voor. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Rantapelkonen kan de bal niet met de borst controleren. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 16:0

88e minuut.
Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă passt de bal in één keer door. Rantapelkonen speelt de bal door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheşnoiu geeft de bal voor. Musiala bokst de bal weg. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft een lange en hoge pass. Bigoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Three Lions 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 17%, Three Lions 83%.
Aubergine FC - Three Lions 17:0