Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 3-2-3-2 NEW
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 0:1

3e minuut.
Moskov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szawica komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Davidson passt de bal in één keer door. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 0:2

5e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier onderschept slim de pass. Freier geeft een hoge lob. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki passt de bal met de wreef. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 0:3

16e minuut.
Popielak geeft de bal voor. Inworp. Noble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:3

17e minuut.
Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Freier kopt de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:4

18e minuut.
Komarnicki geeft de bal voor. Gwilt is nu in balbezit. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:5

22e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:6

23e minuut.
Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea geeft de bal voor. Klungelig pakt Gwilt de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:7

25e minuut.
Dier trapt de bal weg van het doel. Szawica rent richting de bal. Szawica passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:8

34e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:9

40e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bunea neemt de hoekschop. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Gwilt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Gwilt rent richting de bal. Paal! Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:10

42e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freier neemt de hoekschop. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Musiala trapt de bal weg. Freier kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Marsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 78%, Forest Resurrecteds 22%.
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:10

46e minuut.
Szawica rent richting de bal. Szawica speelt de bal door. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dier de bal. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Szawica probeert naar een medespeler te passen. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea passt de bal zonder na te denken. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Musiala probeert naar een medespeler te passen. Grzonek kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Grzonek probeert naar een medespeler te passen. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier passt de bal in één keer door. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu draait met de bal, schiet en ... Musiala bokst de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:11

51e minuut.
Stephens rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Freier rent richting de bal. Freier geeft een lange en hoge pass. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:12

56e minuut.
Hill is nu in balbezit. Grzonek onderschept slim de pass. Grzonek met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Komarnicki met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:13

67e minuut.
Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:14

70e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier rent richting de bal. Freier passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:15

72e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki passt de bal met de wreef. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Marsh heeft problemen om de bal te vangen. Dier rent richting de bal. Dier passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu speelt de bal door. Marsh kan de bal niet met de borst controleren. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala bokst de bal weg.

82e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Bunea rent richting de bal. Bunea speelt de bal door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Musiala met een sublieme pass. Komarnicki kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bunea speelt de bal door. Klungelig pakt Velcu de bal. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunea met een snelle inworp. Komarnicki geeft een hoge lob. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Hill met de inworp. Velcu rent richting de bal. Freier is nu in balbezit. Freier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 77%, Forest Resurrecteds 23%.
Three Lions - Forest Resurrecteds 1:15