Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Three Lions
343 ATTATT Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 22.3
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Sanchο is nu in balbezit. Marín onderschept slim de pass. Marín geeft een lange en hoge pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marsh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 1:0

3e minuut.
Pengfei is nu in balbezit. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 2:0

7e minuut.
Komarnicki passt de bal met de wreef. Velcu is nu in balbezit. Gwilt rent richting de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Musiala bokst de bal weg. Dier met een sublieme pass. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Marín geeft een hoge lob. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 3:0

8e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson passt de bal met de wreef. Macdonald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dier trapt de bal weg van het doel. Freier kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 4:0

12e minuut.
Freier speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Velcu rent richting de bal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 5:0

13e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Dier kan de bal niet met de borst controleren. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pengfei onderschept slim de pass. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Velcu rent richting de bal. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Popielak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pengfei de bal onder controle te krijgen. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
de Viveiroa probeert naar een medespeler te passen. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 6:0

19e minuut.
de Viveiroa is nu in balbezit. de Viveiroa speelt de bal door. Freier rent richting de bal. Freier geeft een hoge lob. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Velcu de bal. Brownhill verovert de bal door een tackle van achteren. Brownhill geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marsh heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freier neemt de hoekschop. Gwilt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde geeft een lange en hoge pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Dier is nu in balbezit. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu schiet op doel. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 7:0

30e minuut.
Marín onderschept slim de pass. Marín met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Musiala bokst de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 8:0

33e minuut.
Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier probeert naar een medespeler te passen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 9:0

40e minuut.
Komarnicki met een snelle inworp. Pengfei is nu in balbezit. Pengfei geeft een hoge lob. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt probeert naar een medespeler te passen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 7%, Three Lions 93%.
Forest Resurrecteds - Three Lions 10:0

53e minuut.
Pereira rent richting de bal. Freier met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 11:0

54e minuut.
Gwilt is nu in balbezit. Pengfei met een sublieme pass. Freier met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Freier passt de bal met de wreef. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Musiala met een harde bal richting middenveld. Komarnicki kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Komarnicki met de inworp. Pengfei met een sublieme pass. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Pásztor komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een lange en hoge pass. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 12:0

64e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Daar is Pásztor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dier rent richting de bal. Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hill kopt de bal weg. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pásztor de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pengfei rent richting de bal. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Freier is nu in balbezit. Freier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Freier probeert de bal met de borst te controleren. Freier geeft de bal voor. Komarnicki kopt de bal weg. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal in één keer door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Komarnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor schiet op doel. Dier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Viveiroa passt de bal met de wreef. Popielak rent richting de bal. Popielak geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 13:0

76e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Pengfei met een sublieme pass. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 14:0

78e minuut.
Freier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pásztor de bal. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 15:0

82e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 16:0

85e minuut.
Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak geeft een hoge lob. Pásztor kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brownhill speelt de bal door. Pengfei speelt de bal door. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Freier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Three Lions 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 16%, Three Lions 84%.
Forest Resurrecteds - Three Lions 17:0