Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Hotspur Nottingham Forest F.C
Normal Tactiek Robin
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 37
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Doeltrap. Robertson trapt de bal weg. Cochapa kopt de bal weg. Vignal rent richting de bal. Vignal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cochapa passt de bal met de wreef. Vignal is nu in balbezit. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Steur is nu in balbezit. Steur haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:1

24e minuut.
Eastwood rent richting de bal. Eastwood passt de bal in één keer door. McDonald rent richting de bal. Steur verovert de bal door een tackle van achteren. Steur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:2

29e minuut.
Simpson rent richting de bal. Mikrus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simpson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simpson met een snel genomen vrije trap. Găină heeft problemen om de bal te vangen. Butcher is nu in balbezit. Butcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tilson bereikt de bal nog maar net als eerste. McClaren verovert de bal door een tackle van achteren. McClaren passt de bal met de wreef. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 72%, Nottingham Forest F.C 28%.
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:3

54e minuut.
Amorino rent richting de bal. Amorino geeft een lange en hoge pass. McClaren rent richting de bal. McClaren met een sublieme pass. Lamptey verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Cochapa rent richting de bal. Moyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moyes krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Găină passt de bal met de wreef. McClaren is nu in balbezit. McClaren passt de bal zonder na te denken. Steur rent richting de bal. Steur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:4

68e minuut.
Statham rent richting de bal. Hännikäinen onderschept slim de pass. Hännikäinen met een sublieme pass. Vignal rent richting de bal. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 0:5

69e minuut.
McClaren rent richting de bal. McClaren geeft de bal voor. Daar is Moyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steur is nu in balbezit. Steur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Simpson onderschept slim de pass. Simpson met een sublieme pass. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher haalt uit met een fantastische trap. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 1:5

75e minuut.
Hännikäinen speelt de bal door. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Vignal is nu in balbezit. Vignal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vignal is nu in balbezit. Butcher onderschept slim de pass. Amorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher verovert de bal door een tackle van achteren. Butcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 2:5

83e minuut.
Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lamptey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilson rent richting de bal. Steur verovert de bal door een tackle van achteren. Steur draait met de bal, schiet en ... Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vignal rent richting de bal. Vignal geeft de bal voor. Tilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 2:6

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalocsay met een snelle inworp. Cochapa speelt de bal door. Vignal is nu in balbezit. Vignal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 68%, Nottingham Forest F.C 32%.
Tottenham Hotspur - Nottingham Forest F.C 2:7