Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu Main AFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Fraser geeft een hoge lob. Foden kopt de bal weg. Klungelig pakt Brownhill de bal. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wells passt de bal in één keer door. Christie rent richting de bal. Foden probeert naar een medespeler te passen. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Huckerby is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitchell. Mitchell krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell speelt de bal door. Brownhill is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson draait met de bal, schiet en ... Bergkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 47%, Main AFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prundu - Main AFC 0:0

50e minuut.
Fraser kopt de bal weg. Brownhill is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fraser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bamford met de inworp. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 35%, Main AFC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prundu - Main AFC 0:0