Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest F.C Three Lions
Robin Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 22.5
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal onderschept slim de pass. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Musiala trapt de bal weg. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur haalt uit met een fantastische trap. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. McClaren onderschept slim de pass. McClaren probeert naar een medespeler te passen. Steur is nu in balbezit. Steur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Musiala trapt de bal weg. Găină kopt de bal weg. Steur rent richting de bal. Steur draait met de bal, schiet en ... Paal! Musiala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Three Lions 1:0

15e minuut.
Daar is Vignal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClaren rent richting de bal. McClaren speelt de bal door. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal met een sublieme pass. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur draait met de bal, schiet en ... Dier probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McClaren neemt de hoekschop. Steur rent richting de bal. Steur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Macdonald passt de bal in één keer door. Găină is nu in balbezit. Găină speelt de bal door. Steur is nu in balbezit. Steur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vignal speelt de bal door. Steur rent richting de bal. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur heeft problemen om de bal te vangen. Steur draait met de bal, schiet en ... Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal passt de bal zonder na te denken. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur draait met de bal, schiet en ... Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Three Lions 2:0

36e minuut.
Marsh trapt de bal weg. Vignal rent richting de bal. Sanchο schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanchο krijgt een gele kaart. Vignal raakt geblesseerd tijdens het duel. Vignal wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vignal is nu in balbezit. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal onderschept slim de pass. Vignal schiet op doel. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Three Lions 3:0

41e minuut.
Sanchο passt de bal in één keer door. Vignal rent richting de bal. Steur is nu in balbezit. Steur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Three Lions 4:0

44e minuut.
McClaren is nu in balbezit. McClaren geeft een lange en hoge pass. Cochapa kopt de bal weg. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur draait met de bal, schiet en ... Musiala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Three Lions 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 28%, Three Lions 72%.
Nottingham Forest F.C - Three Lions 5:0

60e minuut.
Hännikäinen geeft de bal voor. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Găină probeert naar een medespeler te passen. Steur rent richting de bal. Steur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vignal is nu in balbezit. Vignal passt de bal zonder na te denken. Macdonald kan de bal niet met de borst controleren. Steur is nu in balbezit. Steur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Găină kopt de bal weg. Klungelig pakt Vignal de bal. Vignal passt de bal met de wreef. Steur bereikt de bal nog maar net als eerste. Steur schiet op doel. Musiala bokst de bal weg.

82e minuut.
Găină met een sublieme pass. McClaren is nu in balbezit. McClaren probeert naar een medespeler te passen. Steur rent richting de bal. Steur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Cochapa de bal. Cochapa met een sublieme pass. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay geeft de bal voor. Steur krijgt zijn hoofd ertegen. Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 28%, Three Lions 72%.
Nottingham Forest F.C - Three Lions 5:0