Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Tottenham Hotspur
3-2-3-2 NEW Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Gombár onderschept slim de pass. Plecety rent richting de bal. Plecety speelt de bal door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ispas met een sublieme pass. Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Gombár met een snelle inworp. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety geeft een hoge lob. Pásztor krijgt zijn hoofd ertegen. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 1:0

7e minuut.
Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár passt de bal zonder na te denken. Tomašić geeft een lange en hoge pass. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor schiet op doel. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rοnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 2:0

20e minuut.
Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft een hoge lob. Daar is Rοnaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor geeft een lange en hoge pass. Daar is Lamptey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rοnaldo probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 3:0

23e minuut.
Rοnaldo probeert naar een medespeler te passen. Statham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt begaat een overtreding. Gwilt krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Tomašić onderschept slim de pass. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 4:0

31e minuut.
Komarnicki met een sublieme pass. Gombár rent richting de bal. Tilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pásztor geeft een hoge lob. Rοnaldo controleert de bal met de borst. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 5:0

36e minuut.
Doeltrap. Robertson trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gombár met de inworp. Plecety geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Foster kopt de bal weg. Ispas geeft een hoge lob. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Rοnaldo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 6:0

43e minuut.
Statham bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Gombár met een sublieme pass. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić geeft een lange en hoge pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 29%, Tottenham Hotspur 71%.
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 7:0

46e minuut.
Tilson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pásztor de bal. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 8:0

48e minuut.
Komarnicki met een snelle inworp. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal met de wreef. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rοnaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Robertson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komarnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rοnaldo geeft de bal voor. Tomašić rent richting de bal. Tomašić geeft de bal voor. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel. Robertson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gombár zal de hoekschop nemen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robertson met een harde bal richting middenveld. Gombár is nu in balbezit. Gombár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robertson speelt de bal door. Simpson probeert de bal met de borst te controleren. Plecety speelt de bal door. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Komarnicki met een sublieme pass. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 9:0

63e minuut.
Moyes is nu in balbezit. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt met een sublieme pass. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt passt de bal zonder na te denken. Rοnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 10:0

67e minuut.
Popielak rent richting de bal. Popielak geeft de bal voor. Klungelig pakt Gwilt de bal. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gombár kopt de bal weg. Pásztor is nu in balbezit. Lamptey is nu in balbezit. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Plecety kopt de bal weg. Klungelig pakt Gwilt de bal. Lamptey is nu in balbezit. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Lamptey de bal. Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 11:0

73e minuut.
Tomašić geeft een hoge lob. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 12:0

74e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een hoge lob. Gwilt kopt de bal weg. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komarnicki neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 13:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moxat trapt de bal weg van het doel. Plecety kopt de bal weg. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Plecety rent richting de bal. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 14:0

85e minuut.
Moyes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komarnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pásztor is nu in balbezit. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 15:0

90e minuut.
Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety passt de bal in één keer door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 27%, Tottenham Hotspur 73%.
Forest Resurrecteds - Tottenham Hotspur 16:0