Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Hotspur Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 343 ATTATT
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.9 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Velcu kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt rent richting de bal. Pengfei is nu in balbezit. Pengfei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Marín is nu in balbezit. Moyes is nu in balbezit. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier geeft een hoge lob. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freier met de inworp. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Gwilt springt en kopt de bal. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Marín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rοnaldo de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:2

11e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu schiet op doel. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:3

12e minuut.
Freier is nu in balbezit. Freier passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:4

17e minuut.
Komarnicki kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:5

21e minuut.
Freier met een snelle inworp. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Marín probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Rοnaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:6

25e minuut.
Butcher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simpson de bal. Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Lamptey geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komarnicki zal de hoekschop nemen. Gwilt springt en kopt de bal. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:7

33e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. Lamptey heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:8

39e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Gwilt rent richting de bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:9

40e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal in één keer door. Freier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín geeft de bal voor. Klungelig pakt Freier de bal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:10

42e minuut.
Butcher verovert de bal door een tackle van achteren. Butcher passt de bal zonder na te denken. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marín geeft een hoge lob. Gwilt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamptey. Gwilt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pengfei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 88%, Forest Resurrecteds 12%.
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:11

46e minuut.
Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:12

48e minuut.
Pengfei passt de bal zonder na te denken. Freier rent richting de bal. Freier met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pengfei is nu in balbezit. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:13

54e minuut.
Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:14

54e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Klungelig pakt Valverde de bal. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier geeft de bal voor. Gwilt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Butcher onderschept slim de pass. Popielak onderschept slim de pass. Komarnicki met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:15

64e minuut.
Daar is Komarnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komarnicki geeft de bal voor. Valverde kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Freier rent richting de bal. Freier geeft de bal voor. Lamptey heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:16

67e minuut.
Freier geeft een lange en hoge pass. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu draait met de bal, schiet en ... Lamptey probeert de bal aan de voet te houden. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pengfei speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:17

70e minuut.
Komarnicki geeft de bal voor. Pengfei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pengfei passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Butcher kopt de bal weg. Popielak is nu in balbezit. Popielak geeft de bal voor. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Tilson de bal. Marín is nu in balbezit. Marín geeft de bal voor. Velcu kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:18

77e minuut.
Robertson trapt de bal weg. Popielak kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu geeft de bal voor. Valverde springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rοnaldo kopt de bal weg. Pengfei heeft problemen om de bal te vangen. Foster rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Robertson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freier zal de hoekschop nemen. Gwilt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rοnaldo geeft een hoge lob. Inworp. Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Velcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:19

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komarnicki met een snelle inworp. Velcu met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 88%, Forest Resurrecteds 12%.
Tottenham Hotspur - Forest Resurrecteds 0:19